Close
Søk

2 pk TX DIR /TECH WASH Display

Merkevare: NIKWAX
SKU: NX1036
Vask og impregnering til vanntett og pustende bekledning. Anbefales til Gore-Tex!
Tilgjengelighet: På lager

2 pk med Nikwax vask og impregnering til alle typer vanntett og pustende bekledning.

Her får du 300 ml Tech Wash, et teknisk vaskemiddel for vanntette tekstiler. Tech Wash fjerner skitt og vaskemiddelpartikler, samtidig som det revitaliserer plaggets vannavvisende egenskaper og gjenoppretter pusteevnen. 

Dette vaskemiddelet kan brukes på alle vanntette tekstiler, for eksempel klær med membranene Gore-Tex, Sympatex, Entrant, Triple Point og lignende. Tech Wash kan også brukes til rengjøring av utstyr som vanntette bagger, ryggsekker og syntetiske soveposer. 

Tech Wash er svært enkelt å bruke, kan brukes i vanlig vaskemaskin. Bør brukes hver gang du vasker et vanntett plagg, og alltid før impregnering. 

TX Direct 300 ml er wash in-impregnering fra Nikwax. Dette er en verdensledende og høytytende impregnering til vanntett og pustende bekledning. TX Direct forbedrer utstyrets ytelse, slik at du holder deg varm og tørr. Impregneringen gjenoppbygger den vannavvisende finishen i alle vanntette og pustende laminater, membraner og ytterstoff. 

TX Direct tar også vare på plaggets pustende egenskaper! Fordi impregneringen er vannbasert, trenger du ikke å bruke tørketrommel for å aktivisere den. 

Superenkelt å bruke: vaskes inn i vaskemaskina etter at det du skal impregnere er rengjort. Du behøver ikke å tørke plagget før det impregneres med TX Direct.

*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...

TX DIRECT SPRAY-ON 12 x 300 ml

Impregnering til vanntett og pustende bekledning. Sprayes på!

TECH WASH 12 x 300 ml

Bestselger fra Nikwax! Teknisk vaskemiddel for vanntette tekstiler.

TX DIRECT WASH IN 12 x 300 ml

Impregnering til vanntett og pustende bekledning.

TX DIRECT WASH IN 6 x 1 liter

Impregnering til vanntett og pustende bekledning.
Anb. utsalgspris: 
249