Close
Søk

CASTLE PINES 4 L BLACKOUT

Merkevare: COLEMAN
SKU: CN2000037066
Tilgjengelighet: På lager

Flott familietelt med tunnelkonstruksjon. Dette romslige teltet har mørke soverom (BlackOut Bedroom). Teltet har hele 6000 mm i vannsøyle, slik at det garantert tåler alle typer norsk sommervær.

Teltet har en rekk praktiske løsninger, som to dører, praktiske lommer for oppbevaring og luke for el-kabel. Svært godt ventilert telt.

Store vinduer slipper inn mye lys, samtidig som det er mulig å skjerme for innsyn. På innsiden av vinduene er det festet «gardiner» med glidelåser. Disse kan rulles ned når du ønsker det.

Opptil 99 % av dagslyset stenges ute av soverommet med BlackOut Bedroom-teknologien. Det gjør det enklere å sove, også på de lyse, norske sommernettene. BlackOut Bedroom har også en positiv effekt på teltets temperaturregulering, på dagtid er det opptil 5 ° C kaldere, på natta opptil 1° C varmere.

UV-behandlet teltduk, som også er behandlet med flammehemmende midler. Vannsøyle: 6000 mm. Materialer yttertelt: PU-belagt polyester. Innertelt i pustende polyester og mesh. Teltduken har tapede sømmer. Integrert teltgulv (PE) med sveisede sømmer.

To soverom.
Areal soverom: 5,9 m2.
Areal oppholdsrom: 8,1 m2.
Totalareal: 14 m2.
Takhøyde innvendig: 200 cm.
Takhøyde utvendig: 210 cm.
Teltstenger: glassfiber.
Transportstørrelse: 74 x 36 x 36 cm.
Vekt: 24,6 kg.

*
*
*
Anb. utsalgspris: 
9,999