Close
Søk

CHIMNEY ROCK 3

Merkevare: COLEMAN
SKU: CN2000032117
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Romslig tunneltelt med mørkt soverom. Dette teltet er ideelt til campingturer med sykkel eller motorsykkel; Chimney Rock passer i de fleste sykkel- og motorsykkelvesker! Også et genialt telt til festivallivet eller weekendturen.

BlackOut Bedroom-teknologien gjør innerteltet helt mørkt. Opptil 99 % av dagslyset stenges ute, noe som er svært praktisk når du har med deg mindre barn på tur eller når det er vanskelig å sovne på de lyseste norske sommernettene. Selv om soverommet er mørkt, har løsningen ingen negative innvirkninger på temperaturen i teltet. Det er opptil 5° C lavere temperatur på dagtid, mens det er opptil 1° C varmere temperatur på natta.

Oppholdsrommet er stort nok til at det går an å skifte i det. Det er lyst, men du har også muligheten til å skjerme for innsyn. God takhøyde og luke for el-kabel er andre praktiske egenskaper ved Chimney Rock.

Teltduken har tapede sømmer, vannsøyle på 4500 mm og er behandlet med UV-beskyttelse tilsvarende solfaktor 50+. Dette gir duken lenger levetid. Den har også fått flammehemmende behandling.

Teltgulvet i soverommet er fullt integrert, for øvrig med sveisede sømmer og i PE. Materiale yttertelt: PU-belagt polyester. Materialer innertelt: Pustende polyester, PU-belagt polyester, no-see-um mesh.

Ett soverom.
Areal soverom: 4 m2.
Areal oppholdsrom: 3,7 m2.
Totalareal: 7 m2.
Takhøyde innvendig: 140 cm.
Takhøyde utvendig: 155 cm.
Teltstenger: glassfiber.
Transportstørrelse: 58 x 18 x 18 cm.
Vekt: 6,9 kg.

*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...
Anb. utsalgspris: 
3,999