Close
Søk

KOBUK VALLEY 2

Merkevare: COLEMAN
SKU: CN2000038385
Tilgjengelighet: På lager

Bestselger fra Coleman! BlackOut Bedroom-teknologien kommer også på mindre telt som er ideelle til kortere turer, som til festivaler, campingliv og bilturer.

BlackOut Bedroom-teknologien gjør innerteltet helt mørkt. Opptil 99 % av dagslyset stenges ute, noe som er svært praktisk når du har med deg mindre barn på tur eller når det er vanskelig å sovne på de lyseste norske sommernettene. Selv om soverommet er mørkt, har løsningen ingen negative innvirkninger på temperaturen i teltet. Det er opptil 5° C lavere temperatur på dagtid, mens det er opptil 1° C varmere temperatur på natta.

Kobuk Valley har kuppelform og er enkelt å sette opp. Teltduken har en vannsøyle på 4500 mm, den er også behandlet med UV-beskyttelse som tilsvarer faktor 50+, noe som gjør at duken holder lenger og bevarer fargen bedre. Teltduken har også flammehemmende behandling.

Teltgulvet (PE) har sveisede sømmer og er fullt integrert i soverommet, i inngangspartiet kan du ta det bort ved behov. Materiale yttertelt: PU-belagt polyester. Materialer innertelt: pustende polyester, PU-belagt polyester, nosee- um mesh. Tapede sømmer.

Ett soverom.
Areal soverom: 2,9 m2.
Areal inngangsparti: 0,3 m2.
Totalareal: 3,2 m2.
Takhøyde innvendig: 100 cm.
Takhøyde utvendig: 110 cm.
Teltstenger: glassfiber.
Transportstørrelse: 58 x 14 x 14 cm.
Vekt: 3,2 kg.

*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...

C300 XTREME WINTER GAS

Ventilboks med gass.

NOVA & NOVA+ SPARE PARTS

Innholdsrikt reservedelssett for de to Nova-brennerne og Polaris (fra Optimus).
Anb. utsalgspris: 
1,999