Close
Søk

VALDES 6XL

Merkevare: COLEMAN
SKU: CN2000032116
Stort familietelt! Istedenfor tradisjonelle teltstenger, er det i Air Valdes luftkammer som pumpes opp. Pumpe følger med.
Tilgjengelighet: På lager

Flott telt når hele familien eller vennegjengen skal på tur. Air Valdes gir en skikkelig glampingfølelse!

I Air Valdes er det ikke tradisjonelle teltstenger, men luftkammere som pumpes opp. Dermed tar det bare minutter å få satt opp tunnelteltet, som for øvrig er svært romslig, har en solid konstruksjon og svært god takhøyde. Det følger med en toveis pumpe.

Air Valdes-teltet har også Colemans Blackout Bedrooms-teknologi, som stenger ute opptil 99 % av dagslyset fra teltets soverom! Teltet har god soveplass, 70 cm per person i bredden.

Innovativ dørløsning, Hinged Door, som gjør at du slipper å knote med glidelåser hver gang du går inn og ut av teltet. Hinged Door er formet som en D, og det er borrelås som får den til å fungere omtrent som en vanlig dør med hengsler.

Teltduken er UV-behandlet, samt behandlet med flammehemmende midler. Luke for el-kabel. Integrert teltgulv (PE). Yttertelt i PU-belagt polyester, innertelt: pustende polyester/mesh. Tapede sømmer. Vannsøyle: 4500 mm.

Tre rom.
Areal soverom: 8,9 m2. Areal oppholdsrom: 20,2 m2.
Takhøyde: 200 cm/215 cm (utvendig).
Transportstørrelse: 78 x 58 x 48 cm.
Vekt: 30,5 kg.

*
*
*
Anb. utsalgspris: 
18,999